kskkksjsjsj
30.04.2020 00:49

1this cap is mine.
2 those shoes are yours.
3 this jumper isn't mine.
pete
dave
bob​

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
маришка213
16.08.2022 11:34
The person who steals from shops is ­__shoplifter__ and a person who steals another person's property is __thief_.
A ___tree___ is a tall plant that has a hard trunk, branches, and leaves and the __wood is used for furniture.
A __shower__ is a brief and usually light fall of rain and __sunshower__ is a meteorological phenomenon in which rain falls while the sun is shining.
___sleet__ means rain containing some ice, as when snow melts and __mud__ means soft, sticky matter resulting from the mixing of earth and water.
An area of sand or stones beside the sea or lake is called a __beach__. The __coast__ is where the land meets the sea.
0,0(0 оценок)
Ответ:
cool107
31.08.2021 16:56

Объяснение:

1)Where is the new cinema situated? ответ: C

2) What was in that location before? ответ: D

3) What day did the cinema open on? ответ: D

4) When did John go to the cinema? ответ: D

5)Who did John go to the cinema with? ответ:B

6)What film did John see? ответ:B

7)Which film was boring in John’s opinion? ответ: C

8)How much did John’s cinema ticket cost? ответ:C

9) Why did the ticket have a special price? Because it was ответ: D

10) What did the boy like about the new cinema? ответ: B

Read the text and choose the correct answer

11)Why did the family decide to move to another town? Because ответ: B

12) Where was the town the family moved to situated? Near the … ответ:B

13) Whose dream was it to live in such a place? The girl’s … ответ:B

14) How did the family get to their new house? ответ:C

Choose the correct tense

21) Hurry! The bus … . ответ:С

22)The phone rang while I … a shower.ответ:D

23) My granny … her 80th birthday recently. ответ: C

24) Maria … English for two years. ответ: D

25)Now it’s 10:11. The train to London … at 10:15. ответ:B

Find the words to match the definitions

31)She seems to enjoy finding fault with others. ответ: A

32)There she is, over there, on her own in the corner. ответ: D

33)He says what I want to hear, not what he thinks. ответ: C

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота