ььь55
10.02.2021 16:58

10 во про популярные британские игры (на английском)

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
anna47983
13.10.2020 02:53
1. Известно, что спорт делает людей сильными и здоровыми
2. Спроси его придет ли он на вечеринку
3. Доктор сказал, что мне следует оставаться в постели еще по крайне мере три дня
4. Влад оценил, то что отец поговорил с ним о боулинге когда он отправился в боулинг клуб
5.Я встретил (того) мужчину, о котором ты мне говорил
6. Книга которую вы обсуждали не знакома мне
7. Я вспомнил его в тот момент когда увидел
8. Майк сказал, что он никогда не был в таком большом стадионе прежде
9. Он не сказал нам куда они ушли
10. Она улыбается, потому что она вспомнила что-то смешное (забавное)
11. Эта девочка сказала, что она может говорить на трех языках (владеет тремя языками)
12. Мужчина (скорее человек) который просил не называть его имени
13. Ты будешь отвечать на все вопросы когда тебя спросят 
14. Отец рассказал (сказал) ему как  бросать мяч
0,0(0 оценок)
Ответ:
irinka15012002
17.08.2021 02:04
Skills Time! Lesson Five
Reading
Order the letters and write the words.

1. Fireworks burst above the stadium. (rusbt)
Solution: The correct word is "burst" because it matches the given letters (rusbt) and makes sense in the given context. Fireworks burst above the stadium.

2. The cymbals are like two metal plates. (y cmisab)
Solution: The correct word is "cymbals" because it matches the given letters (y cmisab) and makes sense in the given context. Cymbals are like two metal plates.

3. When the school concert finishes, we pack our instruments. (up capk)
Solution: The correct word is "pack" because it matches the given letters (up capk) and makes sense in the given context. When the school concert finishes, we pack our instruments.

4. The lights shine on the stage when the band is playing. (enhis)
Solution: The correct word is "shine" because it matches the given letters (enhis) and makes sense in the given context. The lights shine on the stage when the band is playing.

5. The people in the orchestra play lots of instruments. (rastorhce)
Solution: The correct word is "orchestra" because it matches the given letters (rastorhce) and makes sense in the given context. The people in the orchestra play lots of instruments.

6. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams. (artet)
Solution: The correct word is "treat" because it matches the given letters (artet) and makes sense in the given context. Jim went to a pop concert. It was a treat after passing his exams.

7. After each piece, the audience clapped. (epiec)
Solution: The correct word is "piece" because it matches the given letters (epiec) and makes sense in the given context. After each piece, the audience clapped.

I hope this helps! Let me know if you have any other questions.
0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота