anastasiya11лет
14.01.2020 09:10

1.Six months from now I'll be at university decide to take a year off first.
unless
if
in case

2.Of course you don't expect to win the lottery. Which do you say?
If I win the lottery, I'll buy a big house.
If I won the lottery, I'd buy a big house.
If I win the lottery, I'd buy a big house.

3.If late this evening, don't wait for me
I'd
I'll
I'm

4.to the party ifyou?
Do you go/they'll invite
Will you go/ they invite
Do you go/ they invite

5.surprised if Michael and Jane married.
I'm/get
I'll be/ will get
I'll be/get

6.I don't know the answer. If the answer, you.
I'll know/ I'd tell
I had knew/ I'll told
I knew/I'd tell

7.Can somebody me how camera?
to show/ to use
show/use
to show/use
show/to use

8.Are you looking forward on holiday?
going
to go
to going
that you go

9.I know I locked the door. I clearly remember it.
locking
to lock
to have locked

10.I was late, so we decided a taxi home.
take
to take
taking

11.I enjoy.
read
to read
reading

12.How old were you when you learnt ?
to drive
drive
driving

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
super123jack
02.07.2021 03:58
1. Where were you yesterday? — I was at home the whole day. — How strange. I rang you up at two o'clock, but nobody answered. — Oh, I was in the garden. I was reading your book and didn't hear the telephone.
2. What were you doing at five o'clock yesterday? — I was working in the library. — I was there, too, but I didn't see you.
3. Nina celebrated her birthday yesterday. Her room looked beautiful, there were many flowers in it. When I came in, somebody was playing the piano, two or three pairs were dancing.
4. Listen! Somebody is playing the piano.
5. I like music very much.
6. When I looked out of the window, it was raining heavily and people were hurrying along the streets.
7. What were you doing at seven o'clock yesterday? — I was having supper.
8. When I came home yesterday, I saw that all my family was sitting round the table. Father was reading a letter from my uncle, who lives in Kiev.
9. Yesterday I was working at my English from five till seven.
10. It rained the whole day yesterday.
11. Where is your sister now? — She is in her room. She is doing her homework.
12. He is brushing his teeth at the moment. He cleans them thoroughly morning and night.
13. Don't disturb her while she is sleeping.
14. You are talking nonsense. You never talk sense.
15. My mother is sitting in the sunlight now and I am setting the table.
0,0(0 оценок)
Ответ:
МегамозгМозг
20.10.2021 23:02
1) The giraffe is the strongest animal.
- Answer: c) not stated
- Explanation: The text does not mention anything about the giraffe being the strongest animal.

2) He has a long neck.
- Answer: a) true
- Explanation: The text states that the giraffe has a long neck.

3) The giraffe eats only grass.
- Answer: b) false
- Explanation: The text does not mention what the giraffe eats.

4) The giraffe can run fast.
- Answer: a) true
- Explanation: The text implies that the giraffe can run fast.

5) He can’t raise his head fast.
- Answer: b) false
- Explanation: The text does not mention anything about the giraffe's head or its ability to raise its head fast.

6) The giraffe can't live without water for a long time.
- Answer: c) not stated
- Explanation: The text does not mention anything about the giraffe's ability to survive without water for a long time.

7) He can see danger because he has a long neck.
- Answer: a) true
- Explanation: The text implies that the giraffe can see danger because it has a long neck.

Reading:

Best title for the text:
- Answer: B. PUPPET SHOWS
- Explanation: The text mainly discusses different types of puppets and their history.

2. Are the sentences true (T) or false (F)?
1. You need string or hands to move the puppets.
- Answer: T
- Explanation: The text mentions that puppets can be operated by strings or hands.

2. The first marionettes came from India.
- Answer: F
- Explanation: The text mentions that the first puppets were made in India or Egypt but does not specifically mention marionettes.

3. You could see marionette shows at Christmas.
- Answer: T
- Explanation: The text mentions that marionettes were used during the early Christmas celebrations.

4. There was no music during the puppet shows.
- Answer: F
- Explanation: The text mentions that great composers wrote special operas for puppet shows, implying that there was music during the shows.

5. There are stories about Punch only in England.
- Answer: F
- Explanation: The text mentions that Punch, the famous English puppet, is known in different countries by different names.

Grammar:

Choose the correct answer.

1. Ben cooks pasta twice a week.
- Answer: b. a
- Explanation: The correct sentence is "Ben cooks pasta twice a week."

2. Where is the... post-office, please?
- Answer: a. the nearest
- Explanation: The correct sentence is "Where is the nearest post-office, please?"

3. Mrs. Potts likes to live in the country ?
- This question is incomplete and does not have a correct answer.

4. I know him very well. He is my ... friend.
- Answer: a. best
- Explanation: The correct sentence is "He is my best friend."

5. I don't understand what he... about.
- Answer: а. is talking
- Explanation: The correct sentence is "I don't understand what he is talking about."

6. The match finishes at half past nine, so I... at home by 10 o'clock.
- Answer: a. will be
- Explanation: The correct sentence is "I will be at home by 10 o'clock."

7. For dessert, he always has... biscuits and fruit.
- Answer: a. a few, many
- Explanation: The correct sentence is "For dessert, he always has a few biscuits and fruit."

8. We... Peter this week yet, but we... him a couple of weeks ago.
- Answer: c. haven't seen, saw
- Explanation: The correct sentence is "We haven't seen Peter this week yet, but we saw him a couple of weeks ago."

9. We just... about him when he suddenly... in.
- Answer: c. were talking, came
- Explanation: The correct sentence is "We were talking about him when he suddenly came in."

10. Your mum ride a bicycle?
- Answer: c. do
- Explanation: The correct sentence is "Does your mum ride a bicycle?"

Use of English:

Complete the text with the words from the box. You won't need 3 words.

1. from
2. when
3. what
4. idea
5. and
6. it
7. took
8. back
9. They
10. to

- Answer: 1. from, 2. when, 3. what, 4. idea, 5. and, 6. it, 7. took, 8. back, 9. They, 10. to
- Explanation: The correct completed text is:
Jill Stiles rescued a child (1) from the sea last week. Jill was on Brighton beach with her family, (2) when she saw a small child in the sea. She didn't know (3) what to do, but she thought for a (4) few minutes and she had an (5) idea. First, she found a small boat (6) and went out to the little girl in it. (7) Then, she pulled the girl into the boat and (8) took her back to the beach. The little girl's family was now on the beach. (9) They were worried because their little girl wasn't there. Jill found the family and returned their child (10) to them. They were really happy!

Writing:

Read about a foreign student in Britain and complete the table.

Name: Katya
Nationality: Russia
Place of visit: London
Length of visit: One month
Purpose of visit: Learning English
Things she/he learned: English language, British dishes, made friends from different countries
0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота