Мальвина01
07.02.2022 06:26

Complete the text with the correct form of the verbs in the box. (Заповніть пропуски в тексті словами. Використайте правильний час: Present Simple, Present Conitnuous, Past Simple, структуру going to)
eat, enjoy, go, have, have, not do
Hi Natalie! I ... a lovely time at the moment in Spain. Mum and Dad ... the holiday too. And Dad ... swimming before breakfast every day! Yesterday morning, we ... a picnic near the sea. It was fun. Then in the afternoon we ... some typical Spanish food, paella, in a restaurant. Tomorrow we ... anything exciting. See you soon! Zoe.

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
hamster321123
14.05.2023 08:42

1. What is your school? блин.. откуда я знаю какая у тебя школа...?

2. What can you say about the school equipment? ответ: I have good equipment at school.

3. What about discipline in your school? ответ: good discipline in my school.

4. Do you like all the teachers in your school? ответ: Yes

5. Do you think that teachers should be strict? ответ: everything should be in moderation.

6. What do you do if the lesson is boring? ответ: Lesson are rerely boring.

7. Are you allowed to do everything you wish at the lessons? ответ: No

8. Do you keep the school rules? ответ: Yes

9. Have you got many lessons every day? ответ: 6-7 lessons.

10. Are there any labs and workshops in the school? ответ: Yes

11. Where does usually PE lesson take place? ответ: in gym.

Are the teachers strict? ответ: Yes.

Do you like to go to school? ответ: Yes.there are my friends and I enjoy the knowledge gained.

Объяснение:

надеюсь что оцени.

0,0(0 оценок)
Ответ:
Ещкшсшашсш
14.05.2023 08:42

ответ:ответить на вопросы. •Какая у вас школа? • Что вы можете сказать о школьном оборудовании? • Как насчет дисциплины в вашей школе? * Вам нравятся все учителя в вашей школе? * Считаете ли вы, что учителя должны быть строгими? • Что делать, если урок скучный? * Разрешается ли вам делать на уроках все, что вы пожелаете? * Соблюдаете ли вы школьные правила? • Много ли у вас уроков каждый день? * Есть ли в школе лаборатории и мастерские? • Где обычно проходит урок физкультуры? • Есть ли в школе футбольная команда? * Строгие ли учителя? * Любите ли вы ходить в школу? Почему? А почему бы и нет?

Объяснение: 2-equipment at school is good 3-discipline in the school is good 4-the teachers at the school are good 5-I believe that teachers should be kind to their students 6-listen to the teacher 7-no 8-yes 9-sometimes

10-yes 11-in the school hall 12-no 13-no 14-yes 15-I learn a lot at school

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота