ника1700
17.09.2020 13:13

Fill in the gaps. (Заполни пропуски).

1. Retainer1: your eyes, please.

Trailor: Okay.

Retainer1: Good morning.

King: Good morning. Come in, please.

2. your eyes, please.

Trailor: Oh, He has big ears!

King: Can you help me?

3. on your hat, please.

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
Ira200489
11.09.2022 03:47

soon you will go to the dacha ! there we will swim in the lake and relax,sunbathe! as usual we will gather a lot of suitcases with clothes ,go to a large store and buy food,but usually we pull up to the last my dad will say tomorrow morning quickly get together in the end, we arrived very late, my mother always garners 5 suitcases and 2 of them suitcases cosmetics having arrived at the cottage making my father finds out that something is not picked up and leave the country and go home and my mother and i begin to lay out all of the places ,but the next day we will have a !                                                                                                                               перевод: скоро вы поедем на дачу ! там мы будем купаться на озере и отдыхать,загорать! как обычно мы соберем много чемоданов с одеждой ,поедем в большой магазин и купим еды,но обычно мы тянем до последнего мой папа скажет завтра утром быстренько соберемся в итоге мы приедем поздно, мама как всегда наберет 5 чемоданов и из них 2 чемодана косметики приехав на дачу все сделав мой отец обнаружит что что-то не взял и оставит нас на даче и поедет домой   а мы с мамой начнем раскладывать все по местам ,но на следующий день мы будем !   как хорошо нет? )

0,0(0 оценок)
Ответ:
cool107
31.08.2021 16:56

Объяснение:

1)Where is the new cinema situated? ответ: C

2) What was in that location before? ответ: D

3) What day did the cinema open on? ответ: D

4) When did John go to the cinema? ответ: D

5)Who did John go to the cinema with? ответ:B

6)What film did John see? ответ:B

7)Which film was boring in John’s opinion? ответ: C

8)How much did John’s cinema ticket cost? ответ:C

9) Why did the ticket have a special price? Because it was ответ: D

10) What did the boy like about the new cinema? ответ: B

Read the text and choose the correct answer

11)Why did the family decide to move to another town? Because ответ: B

12) Where was the town the family moved to situated? Near the … ответ:B

13) Whose dream was it to live in such a place? The girl’s … ответ:B

14) How did the family get to their new house? ответ:C

Choose the correct tense

21) Hurry! The bus … . ответ:С

22)The phone rang while I … a shower.ответ:D

23) My granny … her 80th birthday recently. ответ: C

24) Maria … English for two years. ответ: D

25)Now it’s 10:11. The train to London … at 10:15. ответ:B

Find the words to match the definitions

31)She seems to enjoy finding fault with others. ответ: A

32)There she is, over there, on her own in the corner. ответ: D

33)He says what I want to hear, not what he thinks. ответ: C

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота