альбина262
19.07.2021 10:35

Read tge text and mark the sentences true or false doesnt say. Dmitri plays football for two different teams.
He wears a yellow shirt.
His mumber is 77.
Dmitri only plays football matches in Kazakhstan.
Dmitri works part-time.
He does extra training when he has to play in a match.

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
soom2
21.06.2021 12:30

My best friends name's Misha. We made friends a few years ago. We are of the same age. We live in the same block of flats, so we see each other almost every day.

Misha is a tall slender boy. He has got dark hair, large dark eyes, a straight nose, and thin lips. He wears spectacles. Misha is a nice guy. He is very honest and just, understanding and kind. We spend a lot of time together. We often watch video or listen to music. Sometimes we go to theatre, or walk around the centre of the city, visiting small cafes, museums, art galleries, and shops.I miss Misha when we don't see each other for a long time. Without him I would feel lonely and uncomfortable. Our friendship helps me feel strong and sure of myself.

0,0(0 оценок)
Ответ:
сюзи27
22.09.2020 23:20
Одним из самых крупных млекопитающих считается белый медведь. Своими размерами он превосходит всех хищников в мире. Но такие размеры не мешают животному ловко передвигаться по снегу, плавать и нырять. Для белого медведя необходимо находиться рядом с морем. Поэтому он проводит жизнь возле покрытых льдами арктических морей. В основном этот хищник распространен в районе Северного Ледовитого океана, Гудзонова и Баффинова залива, на севере Берингова моря и на арктических островах. Кроме тюленей, белые медведи питаются рыбой, птенцами, падалью. Может охотиться на крупных животных, таких как моржи. Хищник занесен в Красную книгу России и в международную Красную книгу. Охота на него запрещена или ограничена.
Для сохранения вида организовали особый режим охраны в местах расположения родовых берлог. Кроме того, следует принять меры для предотвращения появления медведей на территории населенных пунктов. One of the largest mammals is considered to be a polar bear. For its size it surpasses all the predators in the world. But these dimensions do not interfere with the animal cleverly to walk in the snow, to swim and dive. For the polar bear must be near the sea. So he spends life near the ice-covered Arctic seas. Basically, this predator is widespread in the area of the Arctic ocean, Hudson and part of Baffin Bay, in the North Bering sea and on the Arctic Islands. Besides seals, polar bears eat fish, birds, carrion. Can hunt large animals such as walruses. The predator listed in the Red book of Russia and in the international Red book. Hunting is prohibited or restricted.
To save the species organized a special regime of protection in the locations of the ancestral dens. In addition, measures should be taken to prevent the occurrence of bears in settlements.
0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота