anod7936
20.03.2020 04:45

подалуйста QUESTION TAGS
?
?
a) This movie is funny,
b) You brought a dictionary,
c) You don't like hamburgers,
d) Frank isn't driving his truck today,
e) We can't have lunch now,
f) They didn't go to the museum,
g) You aren't using the cell phone,
h) She was feeling tired,
i) They danced,
1) It is raining,
k) We were happy,
1) My sister isn't working now,
m) He doesn't like to dive,
n) Your brother lives in Australia,
o) This book isn't expensive,
p) I make a good work,
9) Peter doesn't play tennis,
D) The teacher is new here,
s) You didn't see it,
t) They weren't talking,
?
?
?
Witables.com
?


подалуйста QUESTION TAGS ? ? a) This movie is funny, b) You brought a dictionary, c) You don't like

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
alehalich
13.06.2021 03:36

1. How old was a German girl? (ответ: The girl was seventeen-year-old )

2. Who was she travelling with? (ответ: she was travelling with her mother)

3. Where were they flying over? (ответ: They were flying over the rainforest of Peru)

4. Why the pilot lost his control of the plane? (ответ: suddenly because there was a storm and that's why the pilot lost his control of the plane)

5. What was happening after that when the plane blew up? (ответ: слишком много писать:/

6. What was she broking after woke up? (ответ: She had broken shoulder bone and cuts on her leg)

7. Where did she come? (ответ: She came to river)

Объяснение:

,_,

хех,_,

правильный ответ

можно лучший?

0,0(0 оценок)
Ответ:
aalbina707
22.05.2021 23:32

Think about your neighbourhood and write

down examples.

1 somebody interesting who lives near you

2 somewhere you go regularly

3 something that's happened recently in your

neighbourhood

4 a place where anyone can go to meet other

people

5 a fun place where no one needs to pay any

money

Объяснение:

Think about your neighbourhood and write

down examples.

1 somebody interesting who lives near you

2 somewhere you go regularly

3 something that's happened recently in your

neighbourhood

4 a place where anyone can go to meet other

people

5 a fun place where no one needs to pay any

money

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота