Darya0192
14.05.2022 06:36

Listen to the interview and answer the questions below? 1. What organisation does Jane present?
2. What is the topic of the interview?
3. What is the amount of driving cars in East Los Angeles per day? 4. What are three health problems caused by heavy traffic?
5. Is traffic in Los Angeles faster or slower than forty years ago?​

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
gidra2281337
31.12.2020 17:16
At last the winter holidays came! I was very happy!   I didn't have  to get up early in the morning and run to school. I could stay in the bed till midday. But I didn't want to sleep. There were a lot of things to do. The weather was fine so my friends and I went to the skating- rink almost every day. It was fun! Then I spent a week in the country where my grandfather and grandmother lived. It was great. I drank milk and eat a lot of tasty food which my granny prepared for me. I have many friends in this village because I go there every holidays. We went to the forest to ski, we made snowmen and played snowballs. We even played hockey! But the winter holidays were over and I returned to the city again.  I liked my holidays very much.  

Наконец наступили зимние каникулы! Я был очень счастлив!  Я не должен был вставать рано утром и бежать в школу. Я мог  оставаться в постели до полудня. Но я не хотел спать. Было так много дел. Погода была хорошая, так что мои друзья и я ходили на каток почти каждый день. Это было весело! Затем я провел неделю в деревне, где  живут мои дедушка и бабушка . Это было здорово. Я пил молоко и ел много вкусной пищи, которую моя бабушка готовила для меня. У меня много друзей в этой деревне, потому что я езжу туда каждые каникулы. Мы ходили в лес кататься на лыжах, мы делали снеговиков и играли в снежки. Мы даже играли в хоккей! Но зимние каникулы закончились, и я вернулся в город снова. Мне очень понравились мои каникулы.
0,0(0 оценок)
Ответ:
slavka30
02.04.2023 18:23
1. Today's a good day for Jessica because she's got an activity this afternoon.
- Answer: activity

2. Mr Parnell gives Alan's class a history lesson every Monday.
- Answer: lesson

3. Tuesday isn't a good day for Alan because he's got two classes in the morning.
- Answer: classes

4. On Wednesday afternoons, Alan's got something at two o'clock.
- Answer: something

5. Alan's got rugby practice after school on Wednesday.
- Answer: practice

6. Alan plays rugby matches three times a month.
- Answer: matches

7. Alan exercises four times a week.
- Answer: exercises
0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота