vasnecovadaha
26.07.2021 18:25

Пересказ Dear Helen, How are you? I have already spent a week at Greenfoot Camp, where I work as a camp counselor this summer, and I really like it here! Camp Greenfoot is an eco-friendly camp. You might think that all we're doing here is learning about recycling, but that's not the case at all! Yesterday my children and I went for a walk, last night everyone sat by the fire and sang songs. We also organize exciting environmental projects with children. We have already planted trees to replace those burned down in a forest fire. The best thing about this camp is that we help the environment while having fun. I am in charge of a small group of children and it can be difficult (like when I need to wake everyone up in the morning!) Hope you have a great summer too. Write your answer when you get the opportunity. All the best, Alina

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
LRM999919
06.05.2023 18:09

1 .Fill in the gap with the correct answer.Afterperiod of drought it started raining every day. B) a six months'

2. Fill in the gap with the correct answer.I to the news on television last night. C) listened

3. Fill in the gap with the correct answer. I was so tired. I sleep for a week. A) could

4.Fill in the gap with the correct answer.Moscow is especially famous its elegant architectture.A) for

5.Fill in the gap with the correct answer.She said that she keen on drawing.A) was

6.Fill in the gap with the correct answer. Is there for me? B) a letter

7.Fill in the gap with the correct answer.Much by the end of the term. B) had been learnt

8.Fill in the gap with the correct answer.Kate missed the film last night, because she work late. A) had to

9.Fill in the gap with the correct answer.It took some time to get accustomed driving on the left.B) to

10.Fill in the gap with the correct answer.I feel today than I did last week.A) much better

11.Fill in the gap with the correct answer.No animal is so big King Kong. A) as

12.Fill in the gap with the correct answer.

Jane answered that she very early, so she the news.B) had gone to bed, hadn't seen

13.Fill in the gap with the correct answer.If I that you were busy, I interrupted you.B) had known, wouldn't have

14.Fill in the gap with the correct answer.I wish he last Friday but his flight because of bad weather. If he the next day I would have brought him by car. A) arrived, was cancelled, called

0,0(0 оценок)
Ответ:
Yana0865
03.06.2023 10:21

Write tags for the questions

1) Mr. Pritchard has been to Scotland recently, hasn't he?

2) He will tell her the truth, won't he?

3) The girls won’t go to that boring party, will they?

4) We visit our grandparents at the weekends, don't we?

5) You are very happy at the moment, aren't you?

6) Most pupils can use the question tag without any help, can't they?

7) His wife isn’t interested in volleyball, is she?

8) We haven’t read all his books, have we?

9) He was very tired after the marathon, wasn't he?

10) He usually starts learning a week before the test, doesn't he?

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота