fainakorolenko
02.11.2020 10:51

Дказ.яз труппа I peo pasa
SmartArt
АБ
тапсырма. «Венн диаграммасы» арқылы ортақ және ле
асиеттерін жазыңдар
Тұмар
Кир
патша
Бағалау критерийі: екі патшаның ортақ және жеке қасиеттерін жазу
Дескриптор : ортақ және жеке қасиеттерін нақты белгілейді​

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
Dawy01
24.10.2021 08:18
Астана (. Қазақ Астана - «Капитал», 1961 жылға дейін - 1961-1992 Ақмола, - Ақмола Целиноград 1992-1998-) - Қазақстан Республикасының астанасы жылғы 10 желтоқсандағы 1997 жылғы. Қала халқының саны 1 мамырдағы, 2014 жылғы, 828,759 адамды құрады.Қаланың аумағы - 710 км². Қала дала жазығы орналасқан. Қаланың бедерлі төмен жайылма террассалар болып табылады.
Астана Есіл өзенінің екі жағалауында орналасқан. Қала екі бөлікке бөлінеді - оң банктің және банк қалдырды. Қаланың гидрографиялық желісін Есіл өзенінің табанынан қатар, ұсынылған, сондай-ақ оның шағын оң қала жерлер арқылы өтетін салалары - және Сарыбұлақ Ақбұлақ. Астана айналасындағы 25-30 км радиус шеңберінде көптеген тұщы және тұзды көлдер бар.
Климаты күрт континенталды болып табылады. Құрғақтық пен күшті желдер даласына бейім ортасында орналасқан тұлға үшін өте қолайлы емес, байланысты, ағаштар мен басқа да ірі жасыл аймақтары қала жасыл «қабырға» тобының айналасында орналастыру ірі жобаны жүзеге асырды.
0,0(0 оценок)
Ответ:
Polinka21a
12.01.2020 09:56

1. Ты хочешь пойти с нами на экскурсию?

ответ: Да, я хочу пойти с вами на экскурсию.

2. По какой дороге мы пойдем?

ответ: В обход по тропинке.

3. Вы нам покажете безопасную дорогу?

ответ: Да, я вам покажу безопасную дорогу.

4. Тебе нужна туристическая схема маршрута?

ответ: Да мне нужна схема маршрута.

5. Здесь есть турбаза?

ответ: Здесь есть турбазы.

6. А где она находится?

ответ: Недалеко отсюда.

7. Как добраться до неё? 

ответ: До неё можно добраться пешком.

8. Где здесь можно переночевать?

ответ: На турбазе.

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота