milota5
07.01.2020 10:05

Жоспар: 1.Балалық шақты еске түсіру, Аян Мен алғашқы таныстық;
2.Ауыл балалары мен достық;
3.Хат тану;
4.Тобығын тайдыру;
5.Аянның ертегілері;
6.Әжесінің қайтыс болуы;
7.Аян Бапай үйінде;
8.Интернатқа кету.

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
Мальвина01
17.05.2022 17:51
Қалай жүктеймін? 5 Санат: KZ портал » Қазақша Шығармалар жинағы Подробнее Весь Казахстан ахнул, узнав почему НЕ СТАРЕЕТ Баян ... Оказалось, что певица носит... ZHARAR ұсынады... Қазақша шығарма: Абай өлеңдерінің бір алуаны - табиғат лирикасы Қазақша шығарма: Мен табиғатты сүйемін Қазақша шығарма: Көктем (видео) Қазақша шығарма: Көктем Қазақша шығарма: Тылсым Табиғат Қазақша реферат: Туған жер Пікір саны: 11 кіріңіз Жаңа RSS Жазылу бөлісу Арина Жанураева•2015.01.28 12:39 рахмет +1 •Жауап беру •бөлісу Алишер Жандильдин•2014.12.03 21:34 Кушти=) +1 •Жауап беру •бөлісу Алишер Жандильдин•2014.12.03 21:33 Тамаша +1 •Жауап беру •бөлісу Акбота)•2014.10.16 23:31 Оте жаксы молодцы* +1 •Жауап беру •бөлісу Акбота)•2014.10.16 23:31 Оте жаксы*) +1 •Жауап беру •бөлісу Назгүл Қрықбаева•11 күн бұрын 13:13 Осының арқасында !5! Алдым Рақмеет •Жауап беру •бөлісу Аяулым Асқарқызы•29.01 12:03 Спс •Жауап беру •бөлісу Динара Амангелды•2015.04.23 21:18 Rahmet♥♡ •Жауап беру •бөлісу Динара Амангелды•2015.04.23 21:17 Salem dostar♥♡ •Жауап беру •бөлісу автор твоя улыбк -•2015.03.12 12:29 rahmet •Жауап беру •бөлісу Келесі пікір Мәзір Ашық сабақтар жинағы Анекдоттар жинағы Баталар жинағы Бейне Клиптер жинағы Ғылыми жобалар жинағы Дұғалар жинағы Жұмбақтар жинағы Құттықтау - тілектер жинағы Мақал - Мәтелдер жинағы Махаббат хикаялары жинағы Мультфильмдер жинағы Нақыл сөздер жинағы Презентациялар жинағы Өлеңдер жинағы Рефераттар жинағы Сценарийлер жинағы Сынып сағаттар жинағы Тақпақтар жинағы Тәрбие сағаттар жинағы Фильмдер жинағы Ұлттық салт - дәстүрлер жинағы Ұлттық ойындар жинағы
0,0(0 оценок)
Ответ:
Pollyru
26.07.2020 23:26
Спасибо за ваш вопрос. Прежде чем ответить на него, давайте разберем вопросы по порядку.

1. Вопрос: "А қандай тоқтамға келген?"
Ответ: Тоқтамыса келген шартты немесе сабағынан саналатын сабақты алмасу.
Объяснение: Для выполнения этой задачи мы должны прочитать текст и ответить на следующие вопросы.

2. Вопрос: "Жануарлар мен өсімдіктерді қорғау және Халықаралық табиғатты және табиғи қорларды қорғау одағы туралы білдім."
Ответ: Мы знаем, что Халықаралық табиғатты және табиғи қорларды қорғау одағы (ХТҚО) ответственен за охрану животного и растительного мира, а также Красной Книги животных и растений.
Объяснение: В тексте говорится, что ХТҚО была создана в 1948 году для охраны мирового ресурса растений и животных.

3. Вопрос: "Кейбір мемлекеттерде қандай шаралар қолға алынған?"
Ответ: Были предприняты меры по созданию парков и национальных заповедников.
Объяснение: По тексту, в некоторых странах были созданы парки и национальные заповедники для охраны природы.

4. Вопрос: "Сондай ірі шараның бірі не?"
Ответ: Қызыл кітап және Қара кітаптың тізімдері жүргізілген.
Объяснение: Қызыл кітап является наивысшей категорией, а Чёрная книга была создана.

5. Вопрос: "ХТҚО қай жылы құрылған?"
Ответ: ХТҚО была создана в 1948 году.
Объяснение: В тексте указано, что ХТҚО была создана в 1948 году.

6. Вопрос: "Жекелеген шаралар неге негіз болды?"
Ответ: В Чёрной книге был составлен список, в который включены исчезающие виды животных и растений.
Объяснение: В тексте сказано, что был создан список в Чёрной книге, включающий редкие виды животных и растений.

7. Вопрос: "Қорғауға алынған және біржола жойылып кеткен аң, құс, өсімдіктер тізімі қандай кітаптарда берілген?"
Ответ: Этот список представлен в некоторых государственных и национальных парках.
Объяснение: Текст говорит о создании заповедников и парков для охраны животных, птиц и растений.

8. Вопрос: "Не туралы мәлімет алдым?"
Ответ: Халықаралық табиғатты және табиғи корларды қорғау одағының мақсаты — дүние жүзіндегі сиреп немесе құрып бара жатқан аң мен құстарды және өсімдіктердің Қызыл кітабын ұйымдастыру болатын.
Объяснение: В тексте указано, что основная цель ХТҚО - это организация Красной Книги для сохранения редких и исчезающих видов животных и растений.

9. Вопрос: "Ол маған қандай ой салды?"
Ответ: Ясно передал информацию о животных и растениях, исследовании их и научных фактах.
Объяснение: Задание требует понимания информации о животных и растениях и анализа научных фактов.

Следуя этим решениям, ты сможешь ответить на вопросы о теме, представленной в тексте. Удачи!
0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота