filatevanastya1
21.01.2023 19:07

1.саяхатшы 7 км/сағ жылдамдықпен жүрсе, a сағатта қандай қашықтыққа барады?

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
Daleton
18.07.2022 19:43

Кейде түрлі қиындықтар бар. Жиі адамдар бұл мәселелерді өздері шеше алмайды. Бұл жағдайда олар қайырымдылық көмек көрсетуден көмек ала алады. Мұндай ұйымдар мұндай көмекке мұқтаж адамдарға көмектесуге арналған.

Неліктен адамдар қайырымдылық жасайды? Адамдар мұны неге жақсылық жасау және басқа адамдарға көмектесу ниетінің басты себебі. Көптеген адамдар қоғамның және біз өмір сүретін әлемнің бір бөлігі болудың қаншалықты маңызды екенін түсінеді. Олар өздері істеп жатқан нәрселердің біреуіне үлкен көмек бола алатынын түсінеді.

Қайырымдылық үшін не істеуге болады? Әрине, адамдар қайырымдылыққа қайырымдылық жасауы мүмкін. Ақша - қайырымдылықтың ең таралған формаларының бірі. Сондай-ақ киім, тамақ және әртүрлі заттарды тасымалдауға болады. Басқа әдіс - қоршаған ортаны жақсарту немесе білім беру.

Қайырымдылық іс-әрекеттерін жасау, мейірімділік таныту, сіз қиын кезеңде сізге көмектесетініне сенесіз.

Объяснение:

0,0(0 оценок)
Ответ:
Polinka21a
12.01.2020 09:56

1. Ты хочешь пойти с нами на экскурсию?

ответ: Да, я хочу пойти с вами на экскурсию.

2. По какой дороге мы пойдем?

ответ: В обход по тропинке.

3. Вы нам покажете безопасную дорогу?

ответ: Да, я вам покажу безопасную дорогу.

4. Тебе нужна туристическая схема маршрута?

ответ: Да мне нужна схема маршрута.

5. Здесь есть турбаза?

ответ: Здесь есть турбазы.

6. А где она находится?

ответ: Недалеко отсюда.

7. Как добраться до неё? 

ответ: До неё можно добраться пешком.

8. Где здесь можно переночевать?

ответ: На турбазе.

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота