polina11111334944849
04.06.2020 22:48

- Яким ми бачимо життя сім’ї Хельмерів?
- Чому зображувані події відбувалися напередодні Різдва?
- Яке ваше враження від Нори?
- Як Хельмер ставиться до дружини? Якими словами називає її?
- Який подарунок Нора для себе?
- Кому Нора зізнається у своїх боргах?
- Яку роль в житті Нори відіграє Фру Лінне та Крогстад?
- Які слова Хельмера турбують Нору?
- Навіщо Хельмеру успіх його дружини на балу в консула?
- На яке «диво» очікувала Нора?
- Чому Фру Лінне завадила Крогстадові забрати листа в Хельмера?
- Яким виявилося справжнє ставлення Хельмера до Нори?
- Чому Хельмер змінив рішення щодо Нори?

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
otecya
19.07.2020 20:00

Объяснение:

ОСОБЛИВОСТІ ОФОРМЛЕННЯ ТЕКСТУ

Текст – це головний елемент документа, який складається з логічних

елементів: вступ, доказ, закінчення. Якщо текст документа займає більше однієї

сторінки, то на другу сторінку не можна переносити один підпис, на ній має бути не

менше двох рядків тексту.

У документах, оформлених на двох і більше аркушах паперу, нумерація сторінок

починається з другої. Номери сторінок ставлять посередині верхнього берега аркуша

арабськими цифрами без слова „сторінка” та розділових знаків.

Якщо текст друкується з обох боків аркуша, то непарні сторінки проставляються

у правому верхньому кутку, а парні – у лівому верхньому кутку аркуша.

Членування тексту на складові частини, графічне розмежування частин, а також

використання заголовків, нумерації та іншого називають рубрикацією.

Найпростіша рубрикація – поділ на абзаци. Абзац – це відступ праворуч на

початку першого рядка кожної частини документа. Поділ тексту на абзаци має велике значення. Це допомагає осмислити і

підготуватися до сприйняття іншої підтеми.

Абзаци не повинні бути великими. Нормативним можна вважати абзац із трьох

чи п’яти речень. Для сприйняття краще, якщо ці речення будуть різні: найкоротші –

на початку і в кінці. Абзаци теж вимагають чергування залежно від розмірів.

Наприклад, у виробничих документах, де звертається увага на кожну операцію чи

деталь, абзаци використовуються для поділу однорідних членів речень чи сурядних

речень в окремі мікротексти. Тут доречні абзаци з одного-двох речень.

Найзручніші для сприйняття речення складаються з трьох, п’яти, семи і

найбільше – з дев’яти слів.

0,0(0 оценок)
Ответ:
Kakakkakaka
02.05.2020 17:49

ответ:1. В какой сезон года происходят события в сказке?

ответ: в середине зимы

2. Какая высокочтимая особа родила девочку Снегурочку?

ответ: королева

3. Каким волшебным предметом владела вторая жена короля?

ответ: волшебным зеркальцем

4. Какой по натуре была новая королева, мачеха Снегурочки?

ответ: надменной, высокомерной, завистливой

5. По какой причине мачеха невзлюбила Снегурочку?

ответ: потому что Снегурочка была краше её самой

6. Почему Снегурочка покинула родной дом?

ответ: потому что так распорядилась королева-мачеха

7. Кто были хозяева дома, в котором приютилась Снегурочка?

ответ: семь карликов

8. Кем была на самом деле старая торговка, пытающаяся продать шелковые шнурки и ядовитый гребень?

ответ: королевой-мачехой

9. Каким отравленным фруктом угостила злая королева Снегурочку?

ответ: яблоком

10. Чьей женой стала Снегурочка?

ответ женой королевича

11. Как относился королевич к Снегурочке?

ответ: с любовью

12. Какое событие происходит в финале сказки?

ответ: злая мачеха лишается жизни

Объяснение:

Подробнее - на -

Объяснение:

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота