nikitastepanov21
13.02.2022 22:01

1.Виявлення видів діяльності, на які недоцільно витрачати час і які можуть виконувати інші особи називається: а). хронометраж;
б). фотографія;
в). діагностика часу;
г). аналіз суперечностей. (працівники вступають у суперечність, як найдинамічніші елементи продуктивних сил)

2. Кількість працівників, якими найбільш ефективно може управляти керівник це:
а). норма керованості;
б). укрупнений норматив чисельності;
в). норматив часу й обслуговування;
г). типова структура апарату управління.

3. На практиці існує декілька видів використання планів:
а). довгострокові, середньострокові, перспективні плани.
б). довгострокові, квартальні, місячні плани;
в). довгострокові, середньострокові, короткострокові плани;
г). довгострокові, трендові, квартальні плани.

4. Вибір пріоритетних справ може здійснюватися за до
а). методу найменших квадратів, методу АБВ-аналізу;
б). інженерного методу, методу візуального контролю;
в). принципу Паретто, методу АБВ-аналізу, методу Ейзенхауера;
г). інженерного методу, методу візуального контролю, методу Ейзенхауера.

5. Залежно від ступеню важливості та терміновості завдань менеджера є такі можливості їх оцінки і виконання:
а). термінові і важливі справи;
б). термінові, але менш важливі справи;
в). менш термінові, але важливі завдання та менш термінові і менш важливі справи;
г). всі відповіді правільні.

6. Сутність “золотого правила” менеджменту:
а).найважливішою рисою керівника є отримання результатів через своїх працівників;
б).найважливішою - працівників є отримання результатів через свого керівника;
в).практично всі справи слід делегувати підлеглим;
г).концентрування права прийняття усіх або більшості рішень в руках першого керівника або на найвищих рівнях управління.
7. До переваг методу делегування повноважень, з точки зору керівника, належать:
а).необхідний час, щоб привчити працівників до роботи таким методом;
б).отримавши самостійність, робітники будуть працювати з повною віддачею;
в).робітники не захочуть брати на себе зайву відповідальність;
г).психологічні бар'єри долаються не в самому процесі делегування

8. Делегуванню підлягають:
а).усі обов'язки і права;
б).частина обов'язків і прав, яка не є прерогативою (винятковим правом) керівника;
в).видання всіх наказів по підприємству;
г).підпис всіх звітних документів.

9. Найбільш доцільно використовувати делегування у таких ситуаціях:
а).невелика зайнятість дає можливість керівнику самому вирішувати проблеми;
б).керівник не сприяє зростанню професійної майстерності підлеглих;
в).керівник бачить і розуміє, що підлеглий може виконати певну роботу краще;
г).керівник не має необхідності вивільняти час для вирішення інших завдань.

10. Не підлягають делегуванню такі функції і напрями діяльності керівника:
а).звична робота;
б).встановлення цілей, прийняття рішень;
в).спеціальна діяльність;
г).підготовча справа.

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
FinaSan
19.05.2020 23:56
1) 3x-6=4x  2) 6z-6=18  3) 5(y+3)=10  4) 3(2x-7)=9  5) -4(x-2)=-6  6) 3x-15=x+3
x=-6               z=4              5y+15=10        6x-21=9        -4x+8=-6      x=9
                                           y=-1                x=5                x=3.5
Эти примеры на распределительное свойство умножения
(a+b)*c=a*c+b*c
Потом просто переносишь числа с иксами или другими переменными (z ,y,r,q,w,r итд.) в одну сторону от = , а числа без переменных в другую сторону от = . И потом пошел 3 класс как найти неизвестное
0,0(0 оценок)
Ответ:
ViktoriaUiliams
19.05.2020 23:56
1)3(х-2)=4х
3х-6=4х
3х-4х=6
-х=6 (домножаем на -1)
х=-6
проверка
3(-6-2)=4*(-6)
3*(-8)=-24
-24=-24 (в)
ответ:-6
2)6(z-1)=18
6z-6=18
6z=18+6
6z=24
z=24:6
z=4
проверка
6(4-1)=18
6*3=18
18=18(в)
ответ:4
3)5(у+3)=10
5у+15=10
5у=10-15
5у=-5
у=-5:5
у=-1
проверка
5(-1+3)=10
5*2=10
10=10(в)
ответ:-1
4)3(2х-7)=9
6х-21=9
6х=9+21
6х=30
х=30:6
х=5
проверка
3(2*5-7)=9
3(10-7)=9
3*3=9
9=9(в)
ответ:9
5)-4(х-2)=-6
-4х+8=-6
-4х=-6-8
-4х=-14
х=-14:(-4)
х=3.5
проверка
-4(3.5-2)=-6
-4*1.5=-6
-6=-6(в)
ответ:3.5
6)3(х-5)=х+3
3х-15=х+3
3х-х=3+15
2х=18
х=18:2
х=9
проверка
3(9-5)=9+3
3*4=12
12=12(в)
ответ:9
0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота