fhgchh
30.08.2020 04:28

Какова масса 1 дм в кубе сплава, если масса 5 целых 1/2 дм в кубе этого сплава равна 3 целых 5/9 кг. ​

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
cvetaharlanova
12.04.2021 23:56

Петрусь (Петро Попельський) - головний герой твору Миколая Короленка "Сліпий музикант". Петрусь - син багатого поміщика Південно-Західного краю. На долю хлопця випало складне випробування: він народився сліпим. Через це йому складно спілкуватися з однолітками, хлопчик гостро переживає свою несхожість на інших, не може змиритися з тим, що не бачить світ. Але його дядько, а згодом і подруга Евеліна допомагають хлопцю повірити в себе, розкрити свій талант, а згодом і досягти успіху. Невпевнений юнак перетворюється на сильну духом людину, що любить життя. У фінальній сцені повісті Петро Попельський - піаніст, що заворожує своєю грою зал. У нього є сім'я - кохана жінка і зрячий син.  

Евеліна - дуже чуйна, добра і мудра дівчинка. Евеліна завжди сприймала біль хлопця як свій власний. Евеліна була першою і єдиною подругою Петра, а згодом стала його коханою. Коли Евеліна дізналася, що хлопчик, з яким вона навіть ще не познайомилася - сліпий, вона плакала від співчуття його горю. Цей момент запам’ятався Евеліні на все життя

0,0(0 оценок)
Ответ:
Алика2018
15.09.2022 15:17
Делаешь уголок

в левой части пишешь (пока не пиши)

Дошло

пишешь 4,8

справа 12

Т.к. на 4 поделить не можешь, пишешь внизу 0,

делишь все и получаешь 4

1. Решение:

4,8/12

48 ___

48 0,4

0

ответ: 0,4

2. Решение:

16*16=

13,6/16

136

128 0,85

80

80

0

ответ: 0,85

3. Решение:

0,8/20

80

80 0,04

0

ответ: 0,04

4. Решение:

0,35/7

35

35 0,05

0

ответ: 0,05

5. Решение:

0,54/9

54

54 0,06

0

ответ: 0,06

6. Решение:

0,72/4

7

4 0,18

32

32

0

ответ: 0,18

Я НЕ СТАВИЛА НЕКОТОРЫЕ ПОДЧЕРКИВАНИЯ, ИБО ОНИ ВСЕ РАВНО СМЕСТЯТСЯ, ВЫ ИХ СТАВЬТЕ. А так за гостеприимство)))
0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота