evrolokki
03.04.2022 01:48

Таблица Лапласа.
Как посчитать Ф(0.62)?
Объясните, как пользоваться такой таблицей.

Нажмите на рекламу ниже и сразу увидите ответ
Популярные вопросы:
Ответ:
irabirykova18
05.06.2021 02:55
Зоопаркта күп удивительных хайваннар. Булмый описать аларның барысы да, шуңа күрә мин расскажу турында nekotyrye. Мин булдым зоопаркта мин күрдем удивительную балык. Нинди алар түгел иде. Кызыл белән разноцветными полосками, синие һәм якты бизәкләр, гади сары балык. Миңа да ошаган бер кош. Ястреб иде, моның белән горурланам һәм хәтта карыйлар кешеләр. Бәлки, ул эзләп барам. Обезьяны бик смешные. Перебегая бер урынга мөрәҗәгать үзгә. Зебры бик спокойными. Кайчан кешеләр приблизились аларга, алар убегают һәм прячутся. Жирафы ашыйлар. Һәм шулай ук курыкмый кешеләр. Мин теләр идем бару шунда тагын бик күп, бик күп тапкыр.

ну или вот так 

Сәлам, Дима. Шулай булгач, ул минем көтеп алынган ял көннәре. Бүген һава торышы җылы иде һәм мин булдым торышы йөрергә һәм сарыф зоопарк, абыйлары белән. Бездә булган зур ләззәт. Хайваннар иде аңында һәм гуляя урамда идәнгә басарга курка. Бервакыт мин алга китте зоопарк мин шунда ук китте обезьянам, чөнки алар смешные һәм бик сөйкемле хайваннар. Алар дыйгычлы буенча клетке уйнады һәм бер-беребез белән. Аларның иде прибавление. зоопарк без сорадылар, барам өчен хайваннар һәм ашаттылар, аларны. Миңа бу бик ошады. Мин uvidea медведей. Алар елдан-һичкемнең становясь барлык крупнее һәм крупнее. Зоопаркта бик күп төрле хайваннар, тик теләмим, сөйләшергә генә үзе турында. Ничек синдә эше? Бәлки, киләсе хатта Сез пишете турында сезнең зоопаркта?
0,0(0 оценок)
Ответ:
musalimovvlad
06.12.2020 07:06

Вариант 1.

1. Решение:(32,6 + 38,5 + 34 + 35,3) : 4 = 35,1

ответ: 35,1 .

2.Решение:300 : 100 · 18 = 54

ответ: 54 га.

3. Решение: 90 : 30 · 100 = 300

ответ: 300 р.

4.Решение:

Средняя скорость лодки - это частное всего пути и всего времени.

1) 12,3 · 2 = 24,6 (км) - проплыла лодка за 2 ч

2) 13,2 · 4 = 52,8 (км) - проплыла лодка за 4 ч

3) 2 + 4 = 6 (ч) - была лодка в пути (все время)

4) 24,6 + 52,8 = 77,4 (км) - весь путь

5) 77,4 : 6 = 12,9 (км/ч) - средняя скорость

ответ: 12,9 км/ч.

5. Решение:35% = 0,35; 80% = 0,8

1) 48 · 0,35 = 16,8 (км) - пройдено в 1 день

2) 16,8 : 0,8 = 21 (км) - пройдено во 2 день

3) 16,8 + 21 = 37,8 (км) - пройдено за 2 дня

4) 48 - 37,8 = 10,2 (км) - пройдено в 3 день

ответ: 10,2 км.

6. Примерно за 100% прочитанное во 2-й день

1) 100 - 60 = 40 (%) - прочитано в день

2) 144с. - 40%

х с. - 100%, откуда х = 144 · 100 : 40 = 360 (с.) - осталось прочитать на 2 день

Примерно теперь количество страниц в книге за 100%.

3) 100 - 40 = 60 (%) - осталось прочитать после 1-го дня

360 с. - 60%

х с. - 100%, откуда х = 360 · 100 : 60 = 600 (с.) - всего в книге

ответ: 600 страниц.

Старалась Поставь мой ответ как самый лучший я тебе все подробно объясняла

0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота