Ясна річ, якщо ти нічого не тямиш у тому, про що мрієш,то навряд чи здійсниш цю мрію. Отож ,я хочу дізнатися про все,що стосується волонтерської діяльності,тобто мені потрібне спілкування з людьми, які мали даний досвід,та поділяться ним зі мною.Я впевнена, в результативності та важливості свого проекту, і в те,що він змінить життя багатьом людям, насамперед,тим, хто боронить наш спокій на сході.Він принесе впевненість в те,що ми разом, завжди готові до підтримати ,і ніколи не залишимо в біді одне одного.Звичайним людям мій проект покаже,як важливо і приємно робити добрі справи.Я точно знаю одне,що в такий переломний момент для України ,ми просто зобов'язані відкрити свої серця одне для одного, і тільки так іти разом до перемоги!
Про вовка знає кожний з самого дитинства. У багатьох казках про нього говорять не інакше як про сірого розбійника. Поширені вовки у Європі та в Північній Америці. В Україні водяться на Поліссі, в Карпатах, рідше зустрічаються в лісостеповій зоні та степових областях. Довжина хвоста у вовка 45 см. Він ніколи не закидає його на спину, на відміну від собак. Коли лежить, - кладе під голову, зігріває в хутрі кінчик носа. Вовк - один із найбільших хижаків нашої фауни. Це розумний, спритний, обережний, сильний звір. Довжина його тіла понад 120, висота - 85 сантиметрів, маса 40 - 50 кілограмів. Самці завжди більші за самиць. Колір шерсті вовка залежить від клімату тієї місцевості, де він живе. Живляться ці звірі різноманітною, переважно м'ясною їжею. Полюють на птахів, диких та свійських тварин: козуль, оленів, зайців, усіляких гризунів, овець, свиней, корів, гусей. Розлючений вовк, вишкіривши зуби, розмахує хвостом, а наляканий - підгинає його під живіт.
0,0(0 оценок)
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota
Оформи подписку